Stockmaster verrijdbare platformtrappen

U moet regelmatig controles, inspecties of reparaties uitvoeren rondom containers, opleggers of vrachtwagens?

Dan heeft u behoefte aan een eenvoudig en snel verrijdbare platformtrap die u veilig op hoogte laat werken.

Stockmaster Tracker en Stockmaster Step-Thru bieden de ideale, efficiënte en veilige oplossing om op hoogte te werken of om op een hoger gelegen vloer te stappen. Met 2 grote wielen kunnen Tracker en        Step-Thru gemakkelijk over effen en oneffen vloeren en op hellingen rijden en zijn daarme ideaal voor binnen- en buitengebruik. Met de stuur- en remhandle zijn Tracker en Step-Thru snel en eenvoudig te verplaatsen.    Trek de handle omhoog en de platformtrap kan verplaatst worden. Laat de handle los en de platformtrap komt automatisch terug in de uitgangspositie en staat vast en kompleet stabiel.

De stuur- en remhandle zorgt voor een véél veiligere oplossing.

Door de handle is er voldoende afstand tussen de gebruiker en de benedenste trede om de platformtrap met normale passen te kunnen verplaatsen. Tracker en Step-Thru kunnen twee maal zo snel verplaatst worden als vergelijkbare oplossingen en hoeven ter plaatste niet meer opgebouwd te worden.

Tracker en Step-Thru zijn eenvoudiger en sneller te verplaatsen en besparen u veel werktijd.

Neem contact op voor meer informatie

Stockmaster Step - Thru

Stockmaster Tracker

Stockmaster Step-Thru - Een stabiele toegangstrap zorgt voor een veel veiligere werkomgeving.

De Stockmaster Step-Thru verrijdbare toegangstrap voorkomt de gevaarlijke gewoont om bijvoorbeeld op opleggers of in containers te klimmen en er vanaf te springen, of om een gewone ladder te gebruiken.         Step-Thru reduceert signifikant het risico op een arbeidsongeval. Met een stabiel afstap platform en twee leuningen langs de trap om je aan vast te houden, wordt de toegang tot een hoger gelegen vloer een stuk veiliger en gemakkelijker. 

Step-Thru reduceert signifikant het risico op hoge kosten door tijdverlies en schade(claims) bij arbeidsongevallen.

Stockmaster Tracker - Een mobiel werkplatform, verrijdbaar over elk terrein.

De Stockmaster Tracker is een veelzijdig en eenvoudig inzetbaar mobiel werkplatform om veilig op hoogte te werken.  Met de Stockmaster Tracker Pro versie bent u automatisch beschermd tegen per ongeluk, aan de trapzijde, van het platform vallen. Voorzien van de Stockmaster Auto-Gate zijn uw handen altijd vrij om voorwerpen te dragen én u zelf goed vast te houden tijdens het betreden en verlaten van het platform.    Tracker Pro is tevens voorzien van de Stockmaster Rota-Gate waarmee u vanaf het platform beter zijwaards toegang krijgt inspectie-, montage- en reparatiewerkaamheden. 

Stockmaster Tracker en Step-Thru voldoen minimaal aan de Europese Norm 131 deel 1 & 2 en de Europese Veiligheidsrichtlijn 2001/45/EEG.

Stockmaster Step - Thru

Stockmaster Tracker