Container Oprijplaten

Onze container oprijplaten zijn speciaal ontworpen voor het laden en lossen van containers die op de grond staan. De container oprijplaten zijn aan een kant uitgevoerd met een vlakke overstekende rand waarmee ze op de vloer van de container kunnen rusten. Hierdoor is het niet nodig om de container oprijplaat te monteren. Deze ligt stabiel en verschuift niet . Verder lopen de container oprijplaten taps toe naar de grond, waardoor een vlakke helling ontstaat waar onbelemmerd op gelopen en overheen gereden kan worden. Het oppervlak is voorzien van een anti-slip ribbelprofiel .

De container oprijplaten worden in de diverse sectoren ingezet zoals distributiecentra, supermarkten en zelfs offshore olieplatformen. Ze zijn geschikt voor gebruik bij o.a. het laden/lossen van rolcontainers, supermarktcontainers, flightcases, pallets mbv een handpalletwagen, enz.

Doordat de container oprijplaten van aluminium gemaakt zijn, zijn deze weersbestendig en licht van gewicht (34kg).    

Op al onze container oprijplaten verlenen wij 30 jaar garantie op het vloeroppervlak en is er een testcertificaat beschikbaar mbt de belasting. Het draagvermogen is 750 kg.  Afmetingen 2.100 mm lengte (incl. 100 mm overstekende rand), breedte 1.000 mm uitwendig / 950 mm inwending. Te gebruiken voor een opstaande rand van maximaal 200 mm.

NB de 750 kg versie wordt zonder handgrepen geleverd.

Prijs  per stuk € 895,00 excl. BTW en af magazijn